href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si
 Uslovi i način plaćanja

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA
Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Raiffeisen banke na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. Plaćanje može biti:
1. Avansno:
a) gotovinom,
b) čekovima,
c) uplatom na račun poslovnih banaka firme Ski Sun & Fun doo (Raiffeisen Bank, Banca Intesa, Unicredit Bank, Marfin Bank),
d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro, American Express i Dina). Obaveštavamo klijente da od 1.9.2015 godine, transakcije platnim karticama uvećavamo za 1,5% za kartice: Visa, Master, Maestro; 1,3% za karticu Dina; a 3% za karticu American Express.

2. Uplatom na rate bez kamate, čekovima građana - akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu) zaključno sa 1.03.2016.
3. Uplatom na rate bez kamate, platnim karticama (Visa, Master, American Express od Banca Intese) - akontacija 40% a ostatak do šest mesečnih rata bez kamate, zaključno sa 1.03.2016. Obaveštavamo klijente da od 1.9.2015 godine, transakcije platnim karticama uvećavamo za 1,5% za kartice: Visa, Master, Maestro; 1,3% za karticu Dina; a 3% za karticu American Express.
4. Putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Ski Sun & Fun doo ima potpisan ugovor.

Membership card popust

Ukoliko volite putovanja i često putujete, nagradićemo vašu vernost, koju nam ukazujete i odobrićemo vam poseban popust od 5%, na svako vaše drugo i naredno putovanje u toku jedne tekuće godine.
Popusti se obračunavaju na objavljene cene u cenovnicima turističke agencije Skifun.
Popusti ne važe za doplate i posebne akcije, last minute i specijalne ponude i nije ih moguće sabirati.
Popusti ne važe za cene avio karata.
-->