href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Noćni život - MALAGA

 
 
   
 

Kad sunce zađe u Malagi, to je vreme za izlazak i uživanje u svemu što ovaj uzbudljivi grad ima da ponudi. Bilo da volite opuštanje u mirnom vinskom baru, ili da plešete celu noć u nekom noćnom klubu u Malagi, noćni život u Malagi će vam ostati u odličnom sećanju.

U sledećim delovima grada Vam sigurno neće biti dosadno:

Plaza de Uncibay
Tu je deo grada sa najbogatijim noćnim životom u Malagi, severoistočno od katedrale uz i oko Calles Granada i Beatas ulice koje kruže oko Plaza de Uncibay.

La Malagueta (južno od arene)
To je moderniji deo grada, sa nekoliko modernih mesta za mlade. Mnogi modernih pubova se nalaze u ovom delu grada. Sa druge strane, ovde možete naći mnoge tradicionalne barova i restorane i uživati u klasičnoj Andaluzijskoj kuhinji.

El Palo / Pedregalejo
Barovi u području El Palo & Pedregalejo imaju svoje "Malaga" raspoloženje, iako zbog mnogih škola za učenje španskog jezika u ovom delu grada ima mnogo internacionalnog uticaja. U celoj oblasti možete naći ljude iz drugih zemalja, bilo u baru na plaži, uživajući u popodnevnom suncu dok gledaju u more, ili tapas baru uživaju u tapasu,pivu i vinu...
 

 
Malaga_at_night
Malaga_at_night_1
Malaga_at_night_2
 
-->