href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Plaže - MALAGA

 
 
   
 

U Malagi ćete uživati u povlašćenom položaju, jer pored velikog grada, sa svim uslugama i atrakcijama koje pruža, u Malagi postoji i 14 kilometara plaža u gradu. Do svaih se može vrlo lako doći i spremne su da Vam pruže zabavu i uživanje. Plaže su odvojene od urbanog saobraćaja mrežom širokih šetališta, što ih čini pravim utočištem i oazom mira.

La Malagueta, La Misericordia, San Andrés, San Julián, El Palo ili Pedregalejo su samo neke od 16 plaža koje čine gradske obale, i koji imaju sve potrebne usluge i sadržaje kako bi boravak turista bio udoban, pristupačan i siguran.

Bićete u mogućnosti da odabrete između urbanih i živih plaža La Malagueta, Pedregalejo ili San Andrés, ili skrivenih i mirnih plaža van grada, kao što Guadalmar (nudistička), ili čak možete odabrati neku od malih uvala koje imaju svoju draž i posebnost, kao što su Banos del Carmen ili Penon del Cuervo.

Možete takođe uživati u nekom od brojnih barova na plaži ili restrana duž šetališta koja su pravi predstavnici "Malaganske kuhinje" gde caruje "riba sa roštilja" i pržene sardine...

Prošetajte duž promenade pored plaža ili se na njima bavite nekim sportom ili samo sedite na nekoj klupici i uživajte u pogledu, ali imajte na umu da je uživanje na plažama Malage zagarantovano u svako doba godine.
 

 
malagueta_plaza
malaga_san_andres_beach
Malaga_plaza
 
-->