href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Zabavni park Legoland NEMAČKA

 
 
   
 

Bez obzira da li volite Lego kockice ili ne, sasvim sigurno nećete odoleti LEGOLAND-u, fantastičnom svetu napravljenom od preko 50 miliona Lego kockica.

U bavarskom gradu Ginzburg, na samo sat vremena vožnje od Minhena, postoji zemlja u kojoj svako može da bude heroj.

Osam fascinantnih svetova punih avantura, više od 50 atrakcija, vodene atrakcije i rolerkosteri, turističko selo i verno urađeni modeli svega i svačega.

Jedna od najzanimljivijih atrakcija Legolenda je Miniland - Evropa u malom!
Fascinantni gradovi i predeli Evrope sačinjeni su od preko 25 miliona lego kockica. Prošetajte pored frankfurtskog finansijskog centra ili minhenskog aerodroma sa terminalom 2 i Airbusom A380. Obiđite Berlin, Veneciju ili skoknite do Švajcarske i Holandije….. Svi delovi Minilenda su animirani, tako da gosti, bili oni veliki ili mali, mogu da ožive modele pritiskom na dugme.

Ako imaze istraživački duh i volite da eksperimentišete pronaći ćete sebe u delu Legoland-a rezervisanom za maštu (Imagination Area). U centru za izgradnju i testiranje (Build&Test Centre) možete izgraditi svoj sopstveni soliter i testirati njegovu otpornost na zemljotrese.

Zemlja avanture skrivena je u sred džungle, okružena drvećem i ostalim rastinjem, divljim životinjama i raznim stvorenjima - napravljenim, naravno, od lego kockica.

Krenite sa nama u obilazak Evrope!
 

 
Legoland
legoland 2
Legoland 3
 
-->