href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Dodatno noćenje Calgary i Vancouver - Whistler

 
 
   
 

Kada Vam se pruža prilika da idete na tako dalek put i da uživate u skijanju u kanadskim ski centrima, red bi bio i da posetite ova dva fantastična grada, koji svu svoju lepotu iskazuju u zimskim mesecima pod belinom snega, i bar malo uživate u njihovim čarima jer ovde je skijanje domaći sport i svi žive za njega. Inače ovi gradovi su poznati i po tome što su bili domaćini zimske olimpijade Calgary 1988, a Vancouver 2010.godine. U njima je sve podređeno zimskim sportovima!

CALGARY

Sandmans Hotel Calgary City Center 3*
Hotel se nalazi u samom centru Calgarija, samo nekoliko metara od stanice graskog prevoza. Hotel ima zatvoreni bazen i sopstveni restoran. Gradske atrakcije kao što su Calgary Tower i Telus Convention Centar su samo par minuta pešaka udaljeni od hotela, kao i mnogobrojni restorani i parkovi. U ovom hotelu je usluga samo na bazi noćenja bez ishrane.

Cena za 1 noćenje po osobi:

Za sve termine
-u dvokrevetnoj sobi 42€
-u trokrevetnoj sobi 35€
-u četvorokrevetnoj sobi 29€


VANCOUVER

Sandmans Hotel Vancouver City Center 3*
Hotel se nalazi u samom centru Vancouvera u theatre distriktu, veoma blizu gradskih atrakcija. Hotel ima zatvoreni bazen, fitnes centar i sopstveni restoran. Gradske atrakcije kao što su BC Place Stadion i Queen Elizabeth Theatre su samo par minuta pešaka udaljeni od hotela, kao i mnogobrojni restorani sa lokalnim specijalitetima. U ovom hotelu je usluga samo na bazi noćenja bez ishrane.

Cena za 1 noćenje po osobi:

Za sve termine
-u dvokrevetnoj sobi 43€
-u trokrevetnoj sobi 35€
-u četvorokrevetnoj sobi 30€
 

 
Calgary_zima
Sandman_Htl_Calgary
Sandman_Htl_Vancouver
 
-->