href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Heliski Panorama - Banff

 
 
   
 

Doživite Heliski avanturu u skijalištu Panorama. Ujutru uhvatite shuttle bus od Banffa do Panorama (cca. 3h). Helipleks se nalazi na samo par metara od ski staza u Panorami. U helipleksu dan počinjete sa obilnim doručkom i brifingom iz bezbednosti. Zatim krećete na uzlet i uživanje po "powder" poljima Purcell planine. kako let helikoptera u mnogome zavisi od lvremenskih uslova, organizator zadržava pravo da na licu mesta pomera datume održavanja programa, a u slučaju konstantno lošeg vremena sav novac se vraća putnicima.

Preporuka: Bukirajte heliski u prvim danima svoga boravka da bi ste u slučaju lošeg vremena mogli da ga pomerate.


Cena paketa po osobi:
- 3 uzleta od 751€
- 5 uzleta od 876

Paket uključuje: bus transfer od i do Banffa, predavanje o sigurnosti, biper za lavinu, doručak u heli lodžu, bukirani broj uzleta, renta skija ili borda za "powder" sneg, profesionalni vodič na engleskom jeziku, piknik ručak na planini, suvenir.

Dodatna info: Za ovo skijanje ne morate biti ski expert. Za uživanje u heliskiju bino je samo da se poštuju bezbednosne preporuke. Dobra fizička priprema je neophodna. Na licu mesta se potpisuje izjava o dobrovoljnom polasku na skijanje. Minimum godina je 19, a pri bukiranju potrebno je dostaviti visinu, težinu, nivo skijanja i da li ste skijaš ili border.
 

 
banff_heliski
banff_heliski_2
banff_heliski_3
 
-->