href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Izleti - MALDIVI

 
 
   
 

More, Sunce, plaža, doručak, more, Sunce, plaža, plaža, Sunce, večera, more, plaža...
Možda neko misli da na maldivima nema dovoljno stvari da se vidi i obiđe, ali to zapravo i nije tako...
Postoje razni izleti i svakako svaki od njih zaslužuje pažnju.

Krstarenje - postoje razni tipovi krstarenja, dnevni i višednevni, sa malim brodićima i velikim brodovima. Svi imaju neku posebnu osobenosti i svi pokušavaju na neki svoj način da Vam predstave njihov atol i da predstave fascinantnu osobenost Maldiva na što bolji način. Možete videti lepa i daleka ostrva, napuštena, ona na kojima lokalci živie, gledajte delfine i ajkule...

Fotografisanje iz hidroaviona - Za ljubitelje fotografije neverovatno iskustvo. Ovi hidroavioni su napravljeni upravo za tu svrhu, i nateraće Vas da napravite neke od najlepših fotografija u životu. Rute letova su obično pravljene tako da se vide najlepši arhipelazi, a sami avioni imaju široka krila koja su vioko i ne zaklanjaju pogled, prozori su veliki i kristalno čisti. To sve će vaše fotografije učiniti nezaboravnim.

Ronjenje - Maldivi su svetski poznata ronilačka destinacija, a određena ostrva predstavljaju posebne stanivce i svetska okupljališta ronilaca. Napoznatije ronilačko ostrvo je Chaaya Reef Ellaidhoo. Možete upisati časove ronjenja ukoliko ste početnici ili ići na vođene ronilačke ture za ozbiljne ronioce.

Izlet u glavni grad Male - Grad Male se nalazi na samo 1km od aerodroma koji je takođe na zasebnom ostrvu. Izgleda kao naslagane lego kockice na sred mora. Predstavlja spoj modernizma i tradicije i vere u jednom. Ovaj grad je odlična destinacija za šoping i svakako je nešto što treba posetiti i izlet koji ne smete propustiti.

Pecanje - Dnevno, noćno nije bitno, rano razne ribe ima u izobilju a lokalci su veoma vešti ribolovci koji će Vas naučiti mnoge tajne njihovoga zanata.
 

 
maldivi_krstarenje
maldivi_ronjenje
Male_grad
 
-->