href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Plaže - GRAN CANARIA

 
 
   
 

Gran Canaria nudi beskrajne peščane plaže na kojima ima mesta i aktivnosti za bukvalno sve.

Maspalomas
Nalazi se na južnom delu ostrva i najbolje prezentuje plaže Gran Kanarije. Deo je Specijalnog rezervata prirode "Dunes des Maspalomas" (Peščane dine Maspalomasa). Duga je 2,5 km i "podeljena" je na 3 dela: prvi deo je za porodice, drugi za nudiste a treći za gej populaciju.

Playa del Ingles
Nalazi se između plaža San Agustin i Maspalomas. Sa Maspalomasom spojena je rtom i sa jedne do druge je moguće doći peške uz obalu ili promenadu. Na ovim plažama nema šta nema :-) banana, pedalino, jet ski, parasailing, ronjenje, jedrenje na dasci ...

San Agustín je mirna, porodična plaža, idealna za opuštanje. Dobro je opremljena a nudi i parking zonu.

Las Canteras je preko 3km duga i prirodnim grebenom zaštićena plaža, nalazi se u Las Palmasu. To je najvažnija gradska plaža na Kanarskim ostrvima. Odlični uslovi pospešuju razvoj raznih sportova na vodi. Njena promenada idealna je za šetnju i uživanje u brojnim kafićima, restoranima i barovima.

Amadores Nalazi se u oblasti Mogan. Njen zlatan pesak, mirno more, dobra opremljenost i veliki parking idealno su mesto za uživanje u savršenoj klimi tokom cele godine.

Playa de Puerto Rico Zaštićena marinom, ova plaža pored finog zlatnog peska i mirne vode za pravi odmor nudi još i : parking, petalište, kabine za presvlačenje, tuševe, toalete, suncobrane, ležaljke, različite vodene sportove...

Ne propustite još i plaže: Anfi del Mar, Playa de Mogán, Las Alcaravaneras i San Cristobal.

Više o plažama na Gran Canariji možete pogledati ovde...

 

 
maspalomas-sand-dunes
Gran Canaria_Mogan_marina_plaza
Amadores-Bossecker-220908-2
 
-->