href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Transport - RIM

 
 
   
 

METRO ima dve linije A ( crveno ) i B ( plava), koje se ukrštaju kod Termini stanice. Voze na svakih 7-10 minuta od 05:30 ujutru do 13.30 svaki dan (do 0:30 subotom).
BUS - postoji veliki broj autobuskih linija koje voze od 05:30 - 00:00. U pokušaju da se smanju zagađenje istorijskog centra grada uvedene su linije na kojima voze električni autobusi. Noćni autobusi voze od 00:30 - 05:30.
Glavne autobuske stanice su Termini i Piazza Venezia . Sa ovih stanica polaze autobusi ka svim pravcima, svakih 30 minuta. Na autobuskim stajalištima noćne linije su označene sa sovom.
TAKSI - obojeni su belom ili žutom bojom. Taksi stanice se nalaze na više mesta po gradu. Vrlo teško je u Rimu zaustaviti taxi na ulici. Ili se prošetajte do najbliže taxi stanice ili zamolite na recepciji hotela da pozovu taksi.
BICIKLI I VESPA odličan način da izbegnete gužvu i da se bez problema provučete uskim rimskim ulicama vespom ili biciklom. Vespa je najpoznatije prevozno sredstvo u Rimu. Cena iznajmljivanja Vespe je 40 - 50 eur dnevno.
 

 
Rim bus
Rim bus 1
Rim metro
 
-->