href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Šoping - ISTANBUL

 
 
   
 

Grad sa najviše šoping centara u Evropi i na Bliskom istoku - raj za istinske kupoholičare.

ISTINYE PARK najveći šoping centar u Istanbulu, podeljen u dva dela. Ono što ovaj tržni centar čini tako posebnim u odnosu na druge je otvoreni deo koji će vas sigurno ostaviti bez daha. Organizovan kao malo selu u kom svaki brend imaju svoju zgradu. U ovom krugu se nalaze samo najpoznatiji i najskuplji svetski brendovi među kojima su Chanel, Hermes, Prada, Louis Vuitton, Burberry, Dior, Jimmy shoes, Dolce & Gabanna i mnogi drugi.
KANYON najlepši šoping centar pod otvorenim nebom što ga čini interesantnim i posebnim. Prostire se na oko 37.000 m2 sa preko 160 prodavnica. Najpoznatiji svetski brendovi imaju svoje radnje u ovom centru kao i mnogi poznati restorani i kafići. Lociran u finanskijskoj četvrti Levent, kako se inače zove i metro stanica koja vas vodi do ovog neobičnom zdanja.
FORUM ISTANBUL čitav jedan mali grad, izgrađen na 500.000 m2. U sklopu Foruma se nalazi akvarijum veličine 8.000 m2 kao i muzej leda. U okviru centra nalaze se Ikea, Praktiker, Decathlon. Mnoštvo prodavnica, restorana, kafića, igraonica i druge zabave je ono što vas čeka u Forumu. Do Foruma se lako stiže metro-om, od stanice Aksaray ( početna ), siđite na stanicu Kocatepe-Forum Istanbul.
 

 
Istanbul Istyne Park
Istanbul Kanyon
Istanbul Forum
 
-->