href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Noćni život - ALBUFEIRA

 
 

Najpopularnije letovalište u celom Algarveu je Albufeira. To je grad u kome se može naći za svakoga po nešto. Stari grad poznat po restoranima i kafićima, mirniji deo, i čuveni "strip" za one koji vole provod do ranih jutarnjih časova.

STRIP
To je dugačka ulica koja se proteže duž Avenida Dr. Francisco Sa Carneiro. Prolazeći kroz delove grada Montechoro i Areias de Sao Joao, deli se na severni i južni "strip".

Podela na severni i južni "strip"
Veoma neobično i iznenađujuće je da samo jedan pešački prelaz deli severni (u delu Montechoro) od južnog (u delu Areias de Sao Joao) "strip-a".
Južni deo je načičkan sa barovima, restoranima, tatoo salonima, radnjama jednim do drugih i izgleda kao da je sve u nekoj žurbi, muzika odzvanja iz pubova, a sportski prenosi iz sportskih barova. Radnici u restoranima Vas mame da budete mušterija baš u njihovom restoranu.
Severni deo je mirniji i u njemu se nalaze radnje dizajnirane garderobe, prodavnice naočara, vinoteke, sa više razmaka između radnji i zelenim površinama između zgrada.
"Strip" je jednostavno spakovan sa puno restorana, barova, klubova i prodavnica i privlači hiljade i hiljade turista. Iako nije jedino što Albufeira nudi posetiocima, velikim delom jeste zaslužan za veliki broj turista svake godine.

Cene u restoranima u "strip-u" jako variraju, u nekima se samo cene predjela kreću oko 8-9€ a glavnog jela 15€ i više, sa druge strane možete naći i veoma jeftine, gde ceo obrok (od 3 jela) možete dobiti za 6€! Neki barovi za vreme učestalih "Happy Hour-a" nude i pintu piva za 0,99€.

Ukoliko ste u potrazi za opuštanjem i želite da uživate u Portugalskoj kulturi, onda "strip" nije mesto za Vas. Ali ukoliko tražite beskrajne mogućnosti za dobrom hranom, tematskim barovima i pubovima, noćnim klubovima, jeftinim pićem i zabavom do ranog jutra, onda ste na pravom mestu! Dobrodošli u "STRIP".
 

 
Albufeira_strip
Albufeira_strip_1
Albufeira_strip_2
 
-->