href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Šoping - SEGEDIN

 
 

Udaljen jedanaestak kilometara od Horgoša, pedeset od Kelebije, ovaj mađarski gradić poslednjih godina je sve primamljiviji turistima iz Srbije koji žele da uštede novac za hranu, odeću i ostale potrepštine za kuću.

„Eksperti” za šoping kažu da u prodavniciama ne bi trebalo da plaćate evrima, jer ćete u menjačnicama razmeniti evre u forinte po povoljnijem kursu.
U svakom tržnom centru ili prodavnici primaju većinu kartica, ali ako poželite da se osvežite sladoledom ili kafom biće vam potrebna gotovina.

Mnogo toga će vam se isplatiti samo ako je na sniženju, dok dosta proizvoda kod nas košta isto.
Tržni centri i prodavnice imaju svoje parkinge, a ako se parkirate negde u gradu, morate dobro da se potrudite da pronađete kiosk na kojem prodaju karte za parkiranje.

Tržni centar Arkad
Nalazi se u centru grada. Cene su niže od 20-30% nego kod nas. Valuta koja se koristi je forinta (u samom tržnom centru se nalazi menjačnica koja i nije baš povoljna). Parking u molu se ne plaća.

Napfeny park je tržni centar sa malim brojem butika (bar kada je modni šoping u pitanju), ali ne i manje vredan Vaše posete.

Szeged plaza se ne sme zaobići!
Pored H&M-a tu je i C&A, zatim Jeans Club, Terranova, Tally Weijl, Tom Tailor, O'neill i Converse, Woodoo (Miss sixty, Killah, Energie, Staff,...), Office shoes, Nike, Hervis (sportska opema), Humanic (obuća Esprit, S. Oliver, Buffalo, Mustang,...), itd.

Auchan je market koji je zamenio Coru, nalazi na adresi Zápor út 4.
Cene su slične kao u Tesco merketu ali ima mnogo više akcija pa je kupovina isplatljivija.


 

 
Segedin_shoping_odmor_vikend_2
Segedin_shoping_odmor_vikend_1
Segedin_shoping_odmor_vikend_3
 
-->