href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Aqua park - SEGEDIN

 
 

Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, svega oko 15 minuta vožnje auto-putem. Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa za svaki uzrast će se naći odgovarajući vid odmora i uživanja.

Najatraktivniji delovi su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272m, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, jaccuzzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame, na 70 m2, majke mogu bezbrižno da nahrane i uspavaju svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru.

U okviru centra postoji i relaksaciona zona, takozvani tihi wellness. Odmoru u izuzetno mirnom okruženju doprinosi i to što navedene usluge mogu koristiti lica iznad 16 godina starosti. Usluge u tihom wellnessu su bazeni za uživanje, jaccuzzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske kabine sa parom, sona sauna, kabine sa aromama.

Pogledajte:
- video o aqua parku:
Napfenyfurdo Aquapolis Szeged
 

 
Segedin_aqua park_aquapolis_1
Segedin_aqua park_aquapolis_1
Segedin_aqua park_aquapolis_1
 
-->