href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Noćni život - VALENSIJA

 
 

Valensija je poznata po svom noćnom životu. Postoji mnogo raznovrsnih mesta za izlazak za svačiji ukus. Vikendom ćete uvek videti mlade ljude kako se celu noć sele sa jednog na drugo mesto, a leti grad prekrije mnoštvo barova pod vedrim nebom. Valensija je mediteranski grad, što znači da se izlazi kasno, a kući dolazi rano... U barove se izlazi tek oko ponoći, a kada se oni zatvore (02:30h) ide se u diskoteke i klubove koji se zatvaraju u 7h ujutru.

Glavne zone za noćni provod su:
-El Carmen i stari grad je jedna od najživljih zona Valensije posle ponoći. Ovde možete naći najrazličitija mesta za izlazak kao i sresti najrazličitije ljude. U ovom kraju možete svako veče uživati na neki drugi način. Od barova koji su sastavni deo starog grada i pop-art diskoteka, cafe iz ranog XX veka i pank klubova, do pabova sa Brazilskom atmosferom.
-Plaza de Canovas je nervni centar noćnog života oblasti Ensanche. Pored restorana svih mogućih tipova, i barova za mlade ovde možete naći i diskoteke za malo stariju klijentelu. U ovoj oblasti možete na miru uveče popiti piće, a mnogi barovi imaju otvorene bašte.
-Avenida de Aragon i Paseo de la Alameda je zona za one u tridestim. Mnoštvo barova u Avenida de Aragon i susednim ulicama sa komercialnom muzikom i podijumima za igru. El Paseo de la Alameda je naročito atraktivan leti, kada svi restorani i barovi postave stolove i stolice napolje po baštama...
-Av. Blasco Ibanez and Plaza del Cedro je studentska zona u blizini univerziteta. Ovde ćete naći mix diskoteka i barova, ali svi imaju isti cilj: da uživate u najboljim godinama vašega života!
-Plaža leti kada krenete od luke ka severu postoji nekoliko mesta sa otvorenim barovima i diskotekama gde možete uživati u noćnom provodu sa pogledom na mediteran.

Cafe El Negrito je najpoznatiji bar u oblasti El Carmen. Leti mladi se raštrkaju po celom istoimenom trgu i provode se i uživaju u piću i društvu do ranih jutarnjih sati.
Radio City je glavno mesto sa živim nastupima. Nalazi se u ulici Calle Santa Teresa 19, a kako je vikendom neverovatna gužva, potrudite se da stignete malo ranije da biste mogli da uđete (pre ponoći). Ovde se održavaju Flamenco programi utorkom od 23h, a preko nedelje mnoge kulturne priredbe i performansi. Ulaz se plaća 7€ i uključuje jedno piće.


 

 
Valensija_nocni_provod
Valensija_nocni_provod (1)
Valensija_nocni_provod (2)
 
-->