href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Šoping- BERLIN

 
 
   
 

Porlin je poznat po dobrom šopingu i svakako je jedna od stvari koje morate isprobati ukoliko ste ljubitelj šopinga. Naročito je razvijen i za naše uslove povoljan šoping raznorazne garderobe i tehničke robe. O velikim supermarketima i prodavnicama ćete naći izobilje ponude po neverovatnim cenama.

Glavna gradska šoping zona je takozvani Kudamm, odnosno deo kod metro stanice Kurfürstendamm. Tu ćete naći mnoštvo radnji svima dobro poznatih marki, sa novom kolekcijom i sa starom koja je na rasprodajama, koje su neverovatne. Kudamm se nalazi u ulicama Tauentzienstrasse i Boulevard Kurfürstendamm i dugačak je oko 5km. U ovoj zoni se nalaze i Evropa centar Berlin izgrađen davne 1965, koji je u samom centru Kudamm zone i čuveni KaDeWe, zatvoreni tržni centar luksuzne robe na 6 spratova i preko 60.000 kvadrata. Tu ćete naći sve moguće brendirane proizvode iz najnovijih kolekcija i sa specijalnim ponudama.

Druga velika šoping zona je na Alexandar Platz-u gde možete naći velike robne kuće tipa Galeria Kauphof i Alexa Shoping Mall šoping centar na 5 spratova i preko 180 radnji. U njima ima raznovrsne garderobe i opreme po povoljnim cenama. Ovde možete naći i veliki Saturn, robnu kuću tehničke robe.

Veliki tržni centara u samom centru grada je Posdamer Platz Arkaden. Samo ime mu keže da se nalazi na čuvenom Posdamer Platzu. Ima preko 120 radnji, barova i restorana.

U blizini Berlina, tačnije 30km od njega na autoputu ka zapadu se nalazi i veliki outlet centar iz lanca McArthurGlen. Nama je iz tog lanca najpoznatiji bečki Parndorf. Mnoštvo vrhunskih svetskih marki po super cenama u jednom outletu u mestu Elstal sa preko 80 radnji. Sa železničke stanice Elstal vikendom postoji besplatan shuttle bus.

U berlinu postoji mnoštvo supermarketa koji su jako povoljni. Ima ih u svakom kraju a najpoznatiji su Aldi, Lidl, Kaisers...
 

 
Berlin_shopping
Berlin_shopping_1
Berlin_shopping_2
 
-->