href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Besplatne ture sa vodičem- BERLIN

 
 
   
 

Berlin je jedan od turističkih gradova u kome je moguće naći ture sa licenciranim vodičima koje su besplatne, tj. vodiči rade samo za napojnicu. Vodiči se trude i svoje ture prezentuju na najbolji mogući način. Svakako nećete žaliti novca koji im ostavite jer ćete biti oduševljeni načinom prezentovanja.

STANDARDNA PEŠAČKA TURA

Svakodnevno se održava na engleskom, nemačkom i španskom jeziku dva puta dnevno u 11 i 14h i traje između 2,5 i 3h. Vodič će Vas provesti kroz sve bitne istoriske znamenitosti u centru i uz jednu kraću kafe pauzu predstaviti istoriju ovog neverovatnog grada. Skup grupe je ispred Starbak kafea kod Branderburške kapije na Parisier Platz-u. Dođite 10-ak minuta ranije i prijavite se na bespatnu turu kod prezentera sa crvenim majica na kojima piše "New Berlin". Grupe su obično oko 20- ak ljudi.


ALTERNATIVNA TURA

Berlin važi za alternativnu prestonicu Evrope. Grad je poznat po svojim delovima grada Prenzlauer Berg i Kreuzberg. Zapadni deo grada je nekada bio poznat po alternativnoj i urbanoj kulturi, ali padom berlinskog zida sve se preselilo u istočni deo grada. Posetite mesta gde nastaje moderna umetnost, mesta koja ne postoje u turističkim vodičima i osetite pravu dušu ovoga grada. Ture se organizuju svakodnevno u dva termina 11h i 13h ispred TV tornja na Alexandar Platzu, ispred Starbak kafea.
 

 
Berlin_besplatna_tura
Berlin_besplatna_tura_1
Berlin_besplatna_tura_2
 
-->