href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Noćni život - AMSTERDAM

 
 
   
 

Amsterdam poseduje raznovrsni noćni provod kao i svaka prestonica. Većina dogadjaja je skoncentrisana u okolini Leidsepleina gde se nalazi i Stadsschouwburg (Gradski teatar) ali i mnoštvo kafea, restorana, bioskopa, kazino, teatar Lido. Posebno su zanimljiva i poznata dva kulturna centra, Paradiso and Melkweg.

Trg noćnog života - Trg Leidseplain
Ovaj trg je centar noćnog života Amsterdama. Sa bezbroj restorana, kafea, bioskopa pozorišta ovaj trg je simbol zabave i dobrog raspoloženja, šarenila i živosti holandske prestonice. U tople letnje večeri turisti i domaćini uživaju u baštama kafea provodeći sate uz holandsko pivo i razgovor. Ulični muzičari, žongleri, jedači vatre i drugi zabavljači izvode preformanse na centru trgačesto do ranih jutarnjih časova.

Trg Rembrandt - Rembrandtplein
Rembrandtplein je uokviren pabovima, restoranima, kafeima, hotelima i zato predstavlja turistički magnet. Ovaj trg je i jedan od centara noćnog života sa tradicionalnim holandskim pabovima i holandskom zivom muzikom. U letnje večeri na ovom trgu možete videti ljude koji uživaju na otvorenom. U samom centru trga je park sa skulpturom velikog majstora čije ime trg nosi.

Klub Paradiso
Klub paradizo je definitivno hram moderne muzike. Iako je ono što je načinilo njegov imidz bio pop sada u njemu, noću i danju, možete uživati i uz rege, hip-hop, džez ali i uz klasičnu muziku, multimedijalne projekte, poeziju i film.

Klub Melkweg
Melkweg u prevodu Mlečni put je dobio svoje ime po tome što je načinjen u zgradi u kojoj se prethodno nalazila mlekara. Ovaj klub je najaktivniji klub u Holandiji sa više od 1000 koncerata godišnje u svoje dve sale. Na programu je uglavnom najpopularnija muzika, poslednja rok ostvarenja ali i mnoštvo mladih umetnika ovde započinje svoju karijeru. U isto vreme Melgweg je najposećeniji klub u Holandiji. Za više informacija pogledajte sajt www.melkweg.nl

Cena po osobi: koliko izdržite
 

 
amsterdam_night_life_crazy
amsterdam (41)
amstedam noc aranzmani
 
-->