href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Terme PTUJ

 
 
   
 
   
 

Ptuj je najstariji grad u Sloveniji idealan je za sve koji žele da se odmore i ojačaju zdravlje. U starom gradu nalazi se dvorac u kome je danas muzej i dominikanski i minoritski samostani koji svedoče o prošlim vremenima. Iz tri vrela sa dubine 1.050–1.590 m, izvire voda temperature 39-54°C i veoma je korisna pri lečenju i rehabilitaciji reumatičnih, degenerativnih i neuroloških oboljenja.

Pored wellness centra sa termalnim bazenima terme nude i brojne sportske aktivnosti: fitness, teniski centar sa osam otvorenih i zatvorenih terena, stoni tenis, mini golf, igre loptom, kuglanje, vožnja biciklom, jahanje, pešačke ture, splavarenje rekom Dravom, a u neposrednoj blizini su i tereni za golf.

Cenovnik

- Cenovnik za sezonu 2018

-
Paket Golf & Relax
* 2 karte za svakodnevno igranje na golf terenu Ptuj

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika):
Prvi dan: Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

OPIS SMEŠTAJA:
Grand Hotel Primus 4*

Grand Hotel Primus je hotel srednje veličine sa 119 soba, a ime je dobio po slavnom rimskom vojskovođi Marku Antoniju Primusu koji je ime najstarijega slovenskog grada Ptuja prvi proneo svetom. Dodir bogate rimske istorije grada može se osetiti na svakom koraku - gosti hotela mogu se opustiti u wellness centru rimskog stila ili uživajući u kulinarskim specijalitetima čiji recepti sežu u daleku prošlost. Uz hotel se nalazi veliki termalni vodeni park s olimpijskim bazenom za male i velike ljubitelje vodenih čarolija.
Sve klimatizovane sobe hotela Primus Grand poseduju balkone sa kojih se pruža veličanstven pogled na ptujski dvorac ili na šume Mariborskog Pohorja. Pored toga sadrže mini-bar, TV i radni sto. Kupatila u sobama opremljena su kadom.

Bungalovi Terme Ptuj 3*
Usred zelene oaze Terma Ptuj nalaze se simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima ukupno 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelskih soba jer su opremljene prema hotelskim standardima. Od Termalnog parka TermiPtuj udaljeni su oko 200 metara dok su od Grand hotela Primus nešto manje. Gosti bungalova tako su udaljeni od termalne vreve, a istovremeno im je I nadohvat ruke kada požele uroniti u svet užitaka u vodi ili predati se toplom zagrljaju sauna.

Mobilne kućice 3*
Mobilne kućice su sve popularniji oblik kampovanja, posebno među porodicama. One omogućavaju kontakt s prirodom i slobodu kao kod boravka u šatoru ali uz raskoš apartmana i manju izloženost vremenskim uslovima. U kampu su 24 mobilne kućice namenjene za najviše četiri osobe.

Pogledajte:

-
ukratko o Termama Ptuj
- ukratko o Wellness ponudi

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail: info@skifun.rs
 
   

 
Terme Ptuj_wellness_mini odmor 1
Terme Ptuj_wellness_mini odmor 2
Terme Ptuj MAPA
 
-->