href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     FORMULA 1 - Monza 08.09.2019

 
 
   
 
   
 

Nekrunisana kraljica među svim stazama u Formuli 1. Najčuvenija staza i najpoznatija trka u najbržem cirkusu na svetu. Staza koja se nalazi u komšiluku čuvene "Scuderie" i gde će se tribine crveneti od crvenih zastava sa crnim konjićem... Staza na kojoj se postižu najveće brizine, i staza sa najpoznatijom krivinom u Formuli 1, moćnom Parabolicom... Uživajte i zvucima moćnih motora i srži Formule 1. Ako na nekoj stazi Mercedes nije favorit, onda je to ova staza!

Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* i ulaznica za trku i kvalifikacije

***CENA PO OSOBI 220€***


VN Italije - Monza

Trkalište Monza 08/09/2019

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

06.09.2019 (petak)
Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima (oko 18h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim zadržavanjem zbog pauza i prelaska granica.

07.09.2019 (subota)
Dolazak u Monzu u prepodnevnim satima. Odlazak na trkalište na kvalifikacije i trening. Oko 16h sastanak putnika kod autobusa i povratak za Hotel u Bergamu, čekiranje u hotelu. Slobodno vreme, možete iskoristiti za obilazak mesta, večeru u restoranima. Noćenje.

08.09.2019 (nedelja)
Doručak. Posle doručka odlazak na trkalište Monza. Po završetku trke oko 17:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 6-7h) dolazak u Beograd. Kraj programa.


Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "General Admision" za subotnje kvalifikacije i nedeljnu trku, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u okolini Bergama, organizaciju putovanja, usluge pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, doplatu za bolja mesta na trkalištu (pitati u agenciji), individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 50€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

***MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 40

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
FORMULA 1 MONZA

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 21.01.2019. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
Monza_trka_formula_1
Monza_formula_1
Monza_formula_1_mapa
 
-->