href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Moto GP - BRNO 05.08.2018

 
 
   
 
   
 

Prošle sezone smo pored kiše gledali majstoriju i intuiciju vladajućeg šampiona Marquez-a. Po mnogima jedna od najzanimljivijih staza u Moto GP, poznata po tome što sa najjeftinijih tribina dobijate najbolji pogled. Cela regija živi za ovo takmičenje i miris benzina u šumi pored Brna. Niske cene hrane i pića i noćenje u super gradiću sa jeftinim češkim pivom i odličnom hranom. Autobus iz Beograda i Novog Sada i uživanje u brzinama od preko 315km/h... Rossi, Marquez, Lorenco, Dany... Ili možda Dovi!? Šta još poželeti...

Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u Hotelu 3* i ulaznice za trening i trku (SILVER) već od ***225€***


DOPLATA ZA GOLD ULAZNICE (tribine BCDEF) 25€ izjašnjavanje prilikom rezervacije


POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA DVE ILI VIŠE TRKA*


VN Češke Republike

Trkalište Automotodrom Masaryk Brno 05/08/2018

Autobuski prevoz : BEOGRAD, NOVI SAD

Program putovanja:

03.08.2018 (petak)
Polazak iz Beograda u večernjim satima (20:30h). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i prelaska granica.

04.08.2018 (subota)
Dolazak direktno na trkalište u Brnu u ranim prepodnevnim satima. Gledanje kvalifikacija u svim kategorijama i upoznavanje trkališta. Po završetku kvalifikacija, oko 16h, skup putnika kod autobusa i odlazak u hotel u mestu Mikulov, nekih 40min vožnje od trkališta. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

05.08.2018 (nedelja)
Doručak. Posle doručka (u 8h) odlazak na trkalište Automotodrom Brno i gledanje trka (Moto3, Moto2 i Moto GP). Po završetku trke oko 16:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovačke i Mađarske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak) dolazak u Beograd. Kraj programa.

Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "General Admission SILVER (sektori BDEG)" za subotnje kvalifikacije i nedeljnu trku (25€ je doplata za unutrašnje GOLD tribine) 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Mikulovu, organizaciju putovanja, pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 30€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA FORMIRANJE GRUPE JE 40.

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
MOTO GP BRNO

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 02.07.2018. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
 
-->