href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     LEGOLAND PAKET ARANŽMAN

 
 
   
 
   
 

Ludo se provedite u zabavnim parkovima južne Nemačke, boravite u prelepom Minhenu i posetite zamak uspavane lepotice! Za tatu uvek ima dobrog piva, za mamu masaže i spa, a za decu...izobilje atrakcija i celodnevno uživanje u parkovima...


PAKET ARANŽMAN 12.08. - 16.08.2018

Iskoristite FIRST MINUTE popust 25€ po osobi za rezervacije do 10.07.2018.

Grupni BUS prevoz iz Beograda

Program putovanja:

12.08.2018. (nedelja)
Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. (Molimo da se o tačnom vremenu polaska informišete u agenciji 48h pre puta). Noćna vožnja kroz Mađarsku, Austriju i Nemačku sa kraćim zadržavanjima zbog pauza i graničnih formalnosti.
13.08.2018. (ponedeljak)
Dolazak u Fussen u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak zamka Neuschwanstein. Nastavak puta. Dolazak u hotel u okolini Minhena u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
14.08.2018. (utorak)
Doručak. Fakultativni izlet u Terme Erding. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje
15.08.2018. (sreda)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan u Minhenu ili fakultativni odlazak u zabavni park Legoland. U večernjim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku sa kraćim zadržavanjima zbog pauza i graničnih formalnosti.
16.08.2018. (četvrtak)
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa


Cena paketa po osobi u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četvorokrevetnoj sobi

224€ odrasli
174€ Prvo dete do 11,99 god
205€ Drugo dete do 11,99 god

Cena za decu važi u pratnji dve punoplatežne osobe.

Za rezervacije do 10.07. odobravamo popust 25€ po osobi

Cena aranžmana uključuje:
- autobuski prevoz
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u Minhenu
- smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama
- organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- turističku taksu
- fakultativni odlazak u Terme Erding 30€ po osobi. Deca do 3 godine ne plaćaju ulaz.
- fakultativnu posetu zabavnom parku Legoland 29,5€ po osobi za odrasle i 20,50€ za decu od 3-16 god. Deca do 3 godine ne plaćaju ulaz.
- ulaznice za zamak Neuschwanstein 14€ po osobi. Deca do 18 god ne plaćaju ulaz.
- za realizaciju izleta potrebno je minimum 25 putnika
- u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika za izlete moguća je realizacija istih uz doplatu 10€ po osobi za prevoz i redovnu cenu ulaznice za individualne goste (40,5€ po osobi Legoland, 33€ Terme Erding, 16€ za zamak Neuschwanstein)
- prijava za izlete vrši se prilikom rezervacije, plaćanje na licu mesta
- Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
- medjunarodno zdravstveno osiguranje koje možete obezbediti u našoj agenciji
- lične troškove putnika

Uslovi i način plaćanja:
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za devize Raiffeisen banke na dan uplate.
- potvrda rezervacije vrši se uplatom 40% ukupne vrednosti aranžmana
- ostatak iznosa moguće je platiti na 6 mesečnih rata, bez uvećanja, čekovima građana ili VISA i MASTER karticama Bance Intesa


Terme Erding
Najveći evropski park sa termalnom vodom nudi: kupanje u egzotičnom bazenu ispod palminog drveća nazvanom "Thermenparadies", opuštanje u VitalOase. Najveći svetski "Saunaparadies" sa 26 tematskih sauna (uz doplatu), ekskluzivne masaže u Royal day Spa i najveći zabavni park sa toboganima u Evropi koji ima 20 unutrašnjih i 2 spoljašnja tobogana (ukupna dužina 1700m).

Zamak Neuschwanstein
Ako ste zamišljali dvorac iz najlepših snova posetite zamak Nojšvanštajn (Neuschwanstein) jer je on stigao upravo iz bajke, ili bolje rečeno, ušao je ravno u pravu pravcatu bajku - bajku o Uspavanoj lepotici.
Karte se kupuju isključivo na blagajni zamka. Cena ulaznice za 1 zamak je 12€ po osobi. Deca do 18 god ne plaćaju ulaz. Ukoliko uzmete paket za 2 zamka i muzej dobijate popust. Uspon do zamka traje oko 15-20 min pešice. Deo uspona može se preći i kočijom uz doplatu oko 5€ po osobi. Obilazak unutrašnjosti zamka je isključivo sa vodičem na engleskom ili nemačkom. Drugi svetski jezici dostupni preko slušalica. Parking se plaća 6€ po autu za ceo dan.

Legoland
Park veličine 26 fudbalskih igrališta, podeljen u 8 različitih oblasti. Svaka tematska oblast je dizajnirana da omogući herojima svih godina uživanje i istraživanje u Lego eksperimentalnom centru, rolerkosterima, vodenim atrakcijama i show-predstavama. Centralno mesto u parku je "Miniland" gde su u razmeri 1:20 predstavljeni poznati evropski gradovi i pejzaži sastavljeni od preko 25 miliona lego kocki. Celodnevna zabava za celu porodicu je zagarantovana!


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 20.04.2018. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Program je rađen na bazi minimum 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre puta ili realizacije programa uz uvećanje cene uz saglasnost putnika
 
   

 
Terme Erding
Legoland
Neuschwanstein zamak
 
-->