href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     SEVERNI PORTUGAL

 
 
   
 
   
 

Porto grad u mostovima, Guimaraeš grad istorije, dolina reke Douro vinogradi i vina - na maloj razdaljini izobilje uživanja, odmora, dobre kuhinje i kvalitetnog vina.

SUPER PONUDA!!!! 5 dana / 4 noćenja
paket već od 469€ po osobiPreporučeni TERMINI:

***NOVI DATUMI PUTOVANJA - USKORO***

Hoteli koje preporučujemo:

PORTO
Hotel Malaposta 3* na samo 5 minuta pešice od Trindade metro stanice, poseduje prelepu krovnu terasu sa pogledom na crkvu Igreja dos Clérigos. Galerija u ulici Miguel Bombarda se nalazi na 10-minuta hoda od hotela, a Sao Bento železnička stanica na samo 500 metrara.
Sve sobe imaju besplatan WiFi, satelitsku televiziju, sef i fen u kupatilu. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

GUIMARAEŠ
Ibis Guimaraes 2+* se nalazi na samo 15 minuta hoda od centra.Poseduje moderne sobe sa besplatnim Wi-Fi i radnim stolom. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom.
Hotel je samo na bazi noćenja, ali je moguće na licu mesta uplatiti doručak (cca.7€ dnevno po osobi), koji je moguće konzumirati u bilo koje doba.
Tradicionalni restorani sa Minho hranom se nalaze u neposrednoj blizini hotela.

DOLINA DURO
Hotel Pousada De Alijo 3* Hotel se nalazi u srcu doline Duro, u mestu Alijo. Hotel se nalazi u blizini reke Duro, idealan za ljubitelje ribolova, kao i za vožnju kanua.Sve sobe su klimatizovane i opremljene u skladu sa lokalnom tradicijom. Poseduju besplatan Wi-Fi, satelitsku televiziju, i kupatilo. Hotel poseduje i spoljni bazen u bašti.U hotelu se nalazi restoran autentične domaće kuhinje i prodavnica vina najboljih iz regiona.Domaćini organizuju degustacije vina i obilaske vinograda. Besplatan parking je obezbeđen.

RENT-A-CAR - Automobil se iznajmljuje na 4 noći u Portou na aerodromu, a ostavlja se u centru Portoa prvog dana boravka uveče, ili drugog dana pre podne. Automobil najčešće bude klase VW Up sa troja vrata. Automobil je sa neograničenom kilometražom i PUNIM osiguranjem. Prilikom prezimanje automobila OBAVEZNA je kreditna kartica kao depozit (visinu depozita određuje rent-a-car kompanija cca.200€). Mogućnost najma GPS navigacije i sedišta za decu.

Program putovanja :

Preporučeni AVIO PREVOZ
BEG FRA 06:15 - 08:15
FRA OPO 10:00 - 11:45

OPO FRA 16:40 - 20:15
FRA BEG 22:05 - 23:50

**Na određenim aviokompanijama karte mogu biti samo sa ručnim prtljagom.

1.dan - Dolazak na aerodrom Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Let za Porto po važećem redu letenja. Po sletanju preuzimanje rent-a-car vozila na aerodromu i vožnja do Guimaraeša (cca 50km). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan - Check-out iz hotela. Slobodno vreme u Guimaraešu za odmor i individualna razgledanja. Rano poslepodne polazak za mesto Alijo u Duro dolini (cca 130km). Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.dan - Doručak, check-out iz hotela.Slobodno vreme u dolini Duro za odmor i individualna razgledanja (obilazak vinograda, degustaciju vina, mini krstarenje), poslepodne polazak za Porto (cca 130km). Smeštaj u hotel. Noćenje.
4.dan - Doručak, slobodno vreme za odmor i individualno razgledanje Portoa. Vraćanje automobila u centru Portoa do 12:00h. Noćenje.
5.dan - Doručak, slobodno vreme. Dolazak na aerodrom 2 sata pre poletanja. Let za Beograd po važećem redu letenja. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

Cena paketa po osobi:

u terminu:
u terminu:
u terminu:
u terminu:

Paket uključuje:
- povratnu avio kartu sa avio taksama na navedenim relacijama
- 1 noćenje BEZ doručka u dvokrevetnoj sobi u Guimaraešu
- 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u Dolini Duro
- 2 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u Portou
- rent-a-car vozilo za sve vreme boravka van Porta (preuzimanje na aerodromu, vraćanje u centru Portoa), sa kompletnim kasko osiguranjem i neograničenom kilometražom
- 1 ručni prtljag do 8 kg
- organizaciju putovanja

Ne uključuje :
-transfere u Portou aerodrom-hotel -aerodrom može se rezervisati u agenciji
-1 čekirani prtljag do 20 kg, (40€)
-fakultativne izlete i ulaznice
-medjunarodno zdravstveno osiguranje
-individualne troškove putnika

Više za Vas kod nas možete rezervisati ulaznice i izlete po najpovoljnijim cenama

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
PORTO i DOURO DOLINA

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail: info@skifun.rs

Raspoloživost: ponuda je rađena na dan i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.

 
   

 
PORTO - DOURO VALLEY
PORTO 2
Guimaraes
 
-->