href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     Mugello Moto GP 02.06.2019

 
 
   
 
   
 

Nezvanično Svetsko prvenstvo u Moto GP trkama. Idilična Toskana sa mirisom benzina i roštilja. Srce i duša Italije na najveći italijanski praznik Dan Republike. Hoće li deda Rosi uvećeti slavlje i obradovati preko 100.000 gledalaca ili će Dovi nastaviti svoj uspon na Ducattiju, možda i Petrux...A velike su šanse da im i prošlogodišnji šampion Marc Marquez pokvari slavlje. Dukatijeva kuća je blizu, hoće li trofej završiti u komšiluku. Uživajte!


Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u Hotelu 3* i ulaznica za nedeljnu trku i poseta muzeju Ducati već od 249€ ***First Minute cena 239€***

*****FIRST MINUTE popust važi za rezervacije do 15.4.2019*****

POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA DVE ILI VIŠE TRKA*


VN Italije

Trkalište Automotodrom Mugello Circuit 02/06/2019

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

31.05.2019 (petak)
Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (17-18h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog pauza i prelaska granica.

01.06.2019 (subota)
Dolazak u predgrađe Bolonje i obilazak muzeja Ducatti, ponosa italijanske moto industrije. Sve ono što predstavlja Italiju ugrađivano je u ove motore više od 90 godina. Uživajte u nijansama crvene boje i obradujte sebe u fabričkoj prodavnici sa nekim zanimljivim suvenirom. Ukoliko Ducatti muzej ne radi (zbog dana Rapublike Italije) odlazak u Modenu u Enzo Ferari muzej. Odlazak u hotel u predgrađu Bologne, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

02.06.2019 (nedelja)
Rano ujutru nakon doručka, polazak na trkalište Mugello. Potrebno je rano da krenemo da bi izbegli gužve i što lakše stigli do staze. Gledanje treninga i trka svih kategorija. Nakon trke oko 16h skup grupe kod autobusa i polazak ka Beogradu. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 8-9h) dolazak u Beograd. Kraj programa.

Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "Prato Night&Day" za nedeljnu trku, ulazak u muzej Ducatti u subotu, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u predgrađu Bolonje, organizaciju putovanja, pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 40€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA FORMIRANJE GRUPE JE 40.

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
MOTO GP MUGELLO

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 1.3.2019. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
mugello_mapa
Mugello
ferrari_muzej
 
-->