href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     MOTO GP San Marino 15.09.2019

 
 
   
 
   
 

Trkalište na Rosijevom pragu, na 20 minuta od njegove kuće... Na stazi koja nosi ime po njegovom velikom prijatelju Marku Simončeliju... Svi će želeti da on pobedi... Ali njegov do skoro "naslednik" a od pre par sezona najveći rival Marc Marques će učiniti SVE da upravo tu pobedi opet...neki novi Lorenzo na Hondi Dovi i Petrux na Ducatiju se takođe pitaju... Budite svedoci ovog istorijskog duela i ove u najavi fantastične trke u Misanu,i posetite malo italijansko mesto Tavugliu, rodno mesto Valentina Rossija...

Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* i ulaznica za trku + gratis obilazak Tavuglie već od 199€

***FIRST MINUTE CENA VAŽI DO 31.3.2019**

POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA DVE ILI VIŠE TRKA*

VN San Marina

Trkalište Marco Simoncelli Misano 15/09/2019

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

13.09.2019 (petak)
Polazak iz Beograda u kasnim poslepodnevnim satima (17-18h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim zadržavanjem zbog pauza i prelaska granica.

14.09.2019 (subota)
Dolazak u Tavugliu, rodno mesto Valentina Rosija obilazak i slobodno vreme,zatim sledi polazak za San Marino (fakultativno 5€ doplata). Obilazak i šoping ovog prelepog mesta i bezcarinske zone. Oko 16h sastanak putnika kod autobusa i povratak za Rimini, čekiranje u hotelu. Slobodno vreme, možete iskoristiti za obilazak grada ili kupanje (letnja sezona još traje). Noćenje.

15.09.2019 (nedelja)
Doručak. Posle doručka odlazak na trkalište Marco Simonceli u Misanu na trke (Moto3, Moto2 i Moto GP). Po završetku trke oko 16:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak oko 8-9h) dolazak u Beograd. Kraj programa.


Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "Prato 1+2" nedeljnu trku, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Riminiju, obilazak Tavuglie, organizaciju putovanja, usluge pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
međunarodno zdravstveno osiguranje, doplatu za bolja mesta na trkalištu (pitati u agenciji), fakultativni izlet u San Marino (5€, minimum 30 putnika), individualne troškove putnika.
Doplata za jednokrevetnu sobu 40€, za osobe koje ne žele spajanje sa drugim putnicima.

***MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 40

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
MISANO MOTO GP

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 29.12.2018. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
MISANO 1
MISANO 2
MISANO 3
 
-->