href="sf/css/image-slideshow-4.css">
 
 
 
     
info@citybreak.si

     MOTO GP San Marino 10.9.2017

 
 
   
 
   
 

Trkalište na Rosijevom pragu, na 20 minuta od njegove kuće... Na stazi koja nosi ime po njegovom velikom prijatelju Marku Simončeliju... Svi će želeti da on pobedi... Ali njegov do skoro "naslednik" a od predprošle sezone najveći rival Marc Marques će učiniti SVE da upravo tu pobedi...Lorenzo na Ducatiju se takođe pita... Budite svedoci ovog istorijskog duela i ove u najavi fantastične trke u Misanu,i posetite malo italijansko mesto Tavugliu, rodno mesto Valentina Rossija...

Grupni BUS polazak iz Beograda, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* i ulaznica za trku + gratis obilazak Tavuglie već od 239€


POSEBAN POPUST 10€ PO OSOBI ZA PUTNIKE KOJI UPLATE PAKETE ZA BRNO I SAN MARINO*

VN San Marina

Trkalište Marco Simoncelli Misano 10/09/2017

Autobuski prevoz : BEOGRAD

Program putovanja:

08.09.2017 (petak)
Polazak iz Beograda u večernjim satima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim zadržavanjem zbog pauza i prelaska granica.

09.09.2017 (subota)
Dolazak u Rimini u prepodnevnim satima. OPCIONO odlazak na trkalište Marco Simonceli u Misanu na kvalifikacija i treninga (doplata za ulaznicu 50€) ili odlazak u Tavugliu, rodno mesto Valentina Rosija ili odmor i slobodno vreme u Riminiju. Oko 16h sastanak putnika kod autobusa i povratak za Rimini, čekiranje u hotelu. Slobodno vreme, možete iskoristiti za obilazak grada ili kupanje (letnja sezona još traje). Noćenje.

10.09.2017 (nedelja)
Doručak. Posle doručka odlazak na trkalište Marco Simonceli u Misanu na trke (Moto3, Moto2 i Moto GP). Po završetku trke oko 16:30h sastanak kod autobusa i polazak za Beograd. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske. U ranim jutarnjim satima (ponedeljak) dolazak u Beograd. Kraj programa.


Cena paketa uključuje:
autobuski prevoz iz Beograda, ulaznicu za zonu "Prato 1+2" nedeljnu trku, 1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Riminiju, obilazak Tavuglie, organizaciju putovanja, usluge pratioca grupe.

Cena paketa ne uključuje:
doplatu za ulaznicu za subotnje kvalifikacije 50€ (obavezno odlučivanje prilikom prijave), međunarodno zdravstveno osiguranje, doplatu za bolja mesta na trkalištu (pitati u agenciji), fakultativni izlet u San Marino (5€, minimum 30 putnika), individualne troškove putnika.

***MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 40

POGLEDAJTE VIDEO o destinaciji:
MISANO MOTO GP

Kontakt:
Poslovnica SKIFUN: 011/655 76 67
E-mail:
info@skifun.rs


Raspoloživost: ponuda je radjena na dan 06.02.2017. i važi do popune mesta po ovoj ceni. Možemo ponuditi i alternativni prevoz i smeštaj.Savetujemo da požurite sa rezervacijom.
Rezervacija je garantovana isključivo uplatom akontacije u iznosu od 40%.
 
   

 
MISANO 1
MISANO 2
MISANO 3
 
-->